Vacature interieurverzorger

Collegiaal / netjes / opgeruimd

  • Organisatie en Administratie
  • Vriezenveen
  • 12-15 uur

Als interieurverzorger bij Morrenhof-Jansen sta je niet alleen maar ben je juist onderdeel van ons gehele team. We verwelkom je graag in onze familie. We zijn een fijne werkgever waar medewerkerstevredenheid voorop staat? Zin aan een nieuwe uitdaging, lees dan verder!

Wat houdt jouw nieuwe uitdaging in?

Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een interieurverzorger die het leuk vindt om ervoor te zorgen dat alles er spik en span uitziet! Je gaat op onze vestiging in Vriezenveen aan de slag met het schoonmaken van diverse kantoren, kantines en sanitaire voorzieningen. Je werkt zelfstandig, maar er staan altijd collega’s klaar om jouw vragen te beantwoorden. Onze vestiging Vriezenveen is gloednieuw en voorzien van de beste faciliteiten. Belangrijker nog, het team in Vriezenveen laat je vanaf dag 1 als een vis in het water voelen.

Liever eerst even bellen over de mogelijkheden binnen deze functie? Dat kan gewoon!

Bel ons!

Hier ben je echt onderdeel van het hele team. Ik voel me een echte ‘MJ-er’

Margreet Meijer – Interieurverzorger Dalfsen

Interieurverzorger bij Morrenhof-Jansen – Wat vragen we van jou?

Ben je een opgeruimd type? Meer het type ‘rust, reinheid en regelmaat’ dan het type ‘sloddervos’? Bovendien sociaal ingesteld en gedij je goed in een fijne sfeer en omgeving? Dan ben je een heel eind op weg!  Wanneer je ervaring hebt als interieurverzorger is dat mooi meegenomen maar dit is niet noodzakelijk. Wat wij wel belangrijk vinden is dat je enthousiast ben en representatief. Je werkt namelijk overdag binnen een kantoorpand waar non-stop collega’s en klanten rondlopen. 

Wij bieden jou

Bij ons krijg je een parttime dienstverband. Wat inhoudt dat je 12 tot 15 uur per week werkt in een leuke functie met nòg leukere collega’s, (vinden wij tenminste!) Wanneer je in de installatiebranche komt werken betaal je 46,3% aan premie voor jouw pensioensopbouw. Dit houdt in dat wij als werkgever 53,7% voor jou betalen! Mooi meegenomen! 

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers gezond blijven, daarom hebben wij onze eigen MJ-sportkledinglijn. Werkplezier staat bij ons voorop. We geloven er in dat er vanuit medewerkertevredenheid ook klanttevredenheid ontstaat. Daar maken we ons dus hard voor! Waar hard gewerkt wordt moet ook ontspannen worden. Dit doen we met uitjesspontane actiessamen eten èn drinken (veel en lekker!)

Mocht je ons niet kennen.. Dit zijn wij. 

Aangenaam. Wij zijn Morrenhof-Jansen, een familiebedrijf en bekend installatiebedrijf in de regio. Als totaalinstallateur zijn we onder andere gespecialiseerd in woningbouw, villabouw, utiliteitsbouw, duurzame energie, renovatie en onderhoud. Dit doen we voor particulieren en zakelijke klanten. Met het credo ‘Gewoon Goed’ schreeuwen we niet van de hoogste daken, kijken we naar elkaar om en gaan we voor kwaliteit. We zijn supertrots om de prijs ‘Installatiebedrijf van het jaar 2023-2024’ in de wacht te slepen. We hebben naast de vestiging in Vriezenveen ook kantoren in Dalfsen, Gramsbergen en IJsselmuiden. Onze broers (of zussen) Otterman Techniek en Installatiebedrijf Dick Sjabbens zijn gevestigd in Enschede en Diever. Toch een grote speler in het oosten van Nederland.

Benieuwd naar verhalen van onze collega’s, om een beetje sfeer te proeven?  

 

Spreekt deze vacature je aan?

Direct solliciteren

Sollicitatieformulier

    CV mag ook verstuurd worden via de mail naar: [email protected]

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.