Wij vertellen

Verhalen van onze medewerkers

Verhalen van medewerkers

"Wil ik in de horecasector blijven werken of wil ik wat anders gaan doen?"

Switch naar Techniek; een opleidingstraject waarbij het opleiden van nieuw talent binnen de technische sectoren centraal staat. Marijn Verdoold waagde de stap en vertelt ons zijn verhaal! “Begin 2021 ben ik gestart met een opleiding via Switch naar Techniek. Jaren heb ik in Dalen in de horeca gewerkt maar de coronacrisis zette mij aan het denken; wil ik in deze sector blijven werken of wil ik wat anders gaan doen?”
Verder lezen
‘Het is mooi hoe je binnen Morrenhof-Jansen stappen kunt zetten’

‘Het is mooi hoe je binnen Morrenhof-Jansen stappen kunt zetten’

Hans Klomp is zijn loopbaan bij Morrenhof-Jansen installatiebedrijven 24 jaar geleden gestart. Eerst als vakantiewerker en nadat hij zijn opleiding MBO Elektrotechniek heeft afgerond begint hij in Dalfsen als monteur. Hans is erg gedreven om door te groeien en zich verder te ontwikkelen. “Toen Morrenhof-Jansen zich verder ging specialiseren in domotica en gebouwbeheersystemen, heb ik mij daarin doorontwikkeld. Ik ben heel blij dat ik die stap heb gezet.”
Verder lezen
'Als calculator sta je vooraan in het project'

'Als calculator sta je vooraan in het project'

Jarno Benjamins startte twee jaar geleden als calculator bij Morrenhof-Jansen installatiebedrijven in Dalfsen. Hij nam een hoop ervaring en een frisse blik met zich mee. Als calculator heeft Jarno dus al geruime tijd ervaring in de installatietechniek. “In deze functie kan ik echt mijn ei kwijt en heb ik de mogelijkheid om mijn eigen ontwerp, als het gaat om technieken, producten en materialen, op te zetten.”
Verder lezen