Gewoon goed

Waarom Morrenhof-Jansen

Werken bij Morrenhof-Jansen

Heb jij, net als ons, passie voor techniek? Dan laten we jou graag kennismaken met ons familiebedrijf. Dagelijks werken we met plezier en passie aan de meest uitdagende technische projecten. Groot en klein. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. Want hoe technisch ook, het is en blijft altijd mensenwerk.

Met ruim 400 man klaren we de klus. Samen staan we sterk, iedereen krijgt bij ons een kans. Grijp jij die kans, dan kun je bij ons een leven lang groeien en met plezier werken. En wij? Wij groeien en hebben plezier door jou. Daar zijn we blij mee en dat laten we ook zien. Want waar hard gewerkt wordt, mag gezelligheid en waardering zeker niet ontbreken.

Het begin

Van een tweemanszaak, opgericht door Harrie Morrenhof en Klaas Jansen, naar een allround technische dienstverlener. In ruim 40 jaar groeide Morrenhof-Jansen installatiebedrijven uit tot een middelgrote speler binnen de installatietechniek. Sinds de start in 1980 vinden wij het belangrijk om te blijven groeien, innoveren en ontwikkelen. Kennis zien wij namelijk als gereedschap.

Wat we doen? Dagelijks werken wij aan particuliere en seriematige woningbouw, luxe villa’s, utiliteitsbouw, zwembadtechniek, renovatie, service en onderhoud. Van gebouwbeheersystemen, duurzame technieken, domotica, industriële automatisering, sprinklers en technisch beheer.

Samen klaren we de klus

Bij Morrenhof-Jansen doen we het samen. We helpen elkaar. Zo hoort het. En steek jij de handen voor ons uit de mouwen? Dan steken wij ze voor jou in het vuur. Alleen met elkaar kunnen we groot zijn en groter worden.

bedrijfsvideo

Onze bedrijfsvideo afspelen

Onze bedrijfsvideo

Onze certificaten

Onderstaand vind je onze certificaten, en daar zijn we trots op!

VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. VCA helpt om veiligheid op de werkplek te vergroten. Het zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen. Daarnaast geeft een VCA-certificering een duidelijke indicatie dat een bedrijf aan veiligheidseisen voldoet en dat de werknemer op de hoogte is van de veiligheidsregelgeving.

Als onderneming met een STEK-certificaat lopen wij voorop in de koeltechniek. Met dit certificaat tonen wij aan dat we op een hoger niveau werken dan bedrijven die alleen aan de wettelijke minima voldoen (BRL 100). Als STEK-gecertificeerde onderneming staan wij voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. STEK ondersteunt aangesloten ondernemingen met onder andere workshops, actuele informatie en instructievideo’s. Zo houden wij onze vakkennis actueel. Uiteraard vinden ook jaarlijkse audits plaats om de kwaliteit te borgen.

De BRL 100 is de door Rijkswaterstaat uitgegeven beoordelingsrichtlijn voor het certificaat f-gassen voor ondernemingen. Het bezit van dit certificaat is wettelijk verplicht voor ondernemingen die koeltechnische werkzaamheden (aan bijvoorbeeld airco’s) verrichten voor derden. Iedere monteur die werkt met koelinstallaties waarbij f-gassen (gefluoreerde broeikasgassen of gereguleerde stoffen) vrij kunnen komen moeten in het bezit zijn van het diploma F-gassen. Met het behalen van dit diploma voldoen onze monteurs aan de wettelijke verplichte BRL 200.

Kwaliteitsborging binnen de installatiesector
Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om haar doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen. De juiste toepassing van die regelingen garandeert een hoge mate van veiligheid en kwaliteit van installaties. Morrenhof-Jansen is dan ook trots op de InstallQ certificering.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben regelmatig leerlingen in dienst. De scholen waar wij mee samenwerken zijn: Deltion College, ROC van Twente, RTC, Alfa College en Vechtdal College. Wij vinden het belangrijk om de jeugd enthousiast te maken voor installatietechniek. Investeren in de ontwikkeling van nieuwe monteurs vinden wij erg belangrijk.