Ook voor jou is er werk in de techniek!

Switch naar Techniek

Wij als Morrenhof-Jansen Installatiebedrijven vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om werkzaam te zijn in de technische sector. Of je nou 18 of 48 jaar bent, iedereen moet zich kunnen laten (om)scholen tot echte techneut. Daarom doen wij mee aan Switch naar Techniek! In acht tot tien weken tijd volg je een omscholingstraject. Vervolgens kun je aan de slag bij ons! Wij bieden jou dan een jaarcontract met uitzicht op een vast contract voor 40 uur in de week, klinkt goed toch!?

Daarbij lever jij wanneer je je aanmeldt bij Switch naar Techniek een bijdrage aan de energietransitie. De beroepen die daarbij horen zijn heel divers. Zo kun je aan de slag als monteur bij een installatiebedrijf, bij een bedrijf dat gas-en elektriciteitsnetten aanlegt of een netwerkbedrijf. Je werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het installeren van duurzame installaties in woningen, het aanleggen van elektriciteitsnetten en het onderhouden van deze netten. Tijdens jouw opleidingsperiode kijken we samen met jou naar wat het beste bij je past.

Switch naar Techniek is voor iedereen. Het is wel belangrijk dat je in de regio IJsselland woont en bij voorkeur in bezit bent van een rijbewijs. Ben je gemotiveerd, geïnteresseerd in techniek en hou je van een uitdaging? Wees welkom!

Bekijk onze vacature hier.

Aanmelden?

Dat kan! Klik hier om je aan te melden.

Morrenhof-Jansen is een erkend leerbedrijf.

Als erkend leerbedrijf hopen wij bij te dragen aan aan de toekomst van het vakmanschap. Wij helpen onze leerlingen en zij-instromers met de hoogst mogelijke kwaliteit op te leiden en te ondersteunen.