Vacature monteur kleinbouw

Vakman / Uitdaging / Flexibel

  • Elektrotechniek Werktuigkunde
  • Dalfsen, Gramsbergen, Vriezenveen
  • 32 - 40 uur

Bier & bitterballen, sport kijken op TV en onderuit gezakt op de bank, lekker stukje toeren in je eigen bus, met de zon op je gezicht en RadioNL op de achtergrond. Heb je al een idee waar we heen willen? Het beste van twee werelden natuurlijk! Denk je nu: ja, dat ben ik? Dan kan het niet anders dan dat jij een match bent voor ons. We zoeken namelijk ook het beste van twee werelden voor ons team Kleinbouw: een allround monteur. 

We zijn in Gramsbergen, Dalfsen en Vriezenveen opzoek naar een monteur W die ook kennis heeft van E, of dit graag wil leren! 

Wat mag je bij ons komen doen? 

Werk doen dat echt bij je past. Dat staat in ieder geval voorop! Als monteur bij Morrenhof-Jansen installatiebedrijven is geen dag hetzelfde en mag je werken aan de meest uiteenlopende projecten. Als je wel van een beetje afwisseling houdt, dan zit je hier dus goed. Je werkt met, aan en volgens de nieuwste technieken en altijd met goed gereedschap en materiaal.

Dat gereedschap mag je trouwens ook gewoon gebruiken voor thuis, doen we niet moeilijk over. Een beetje spanning is voor jou als elektricien natuurlijk geen probleem. Jouw gedreven en nauwkeurige instelling zorgt ervoor dat elke installatie succesvol wordt afgerond. Je vindt het daarnaast leuk om bij eindgebruikers over de vloer te komen en geniet van het sociale contact met mensen. Tussen de werkzaamheden door is er altijd tijd voor wat grappen en grollen. Klinkt goed toch? 

Wat we jou bieden

  • Bij ons krijg je een fulltime dienstverband. Wat inhoudt dat je 40 uur per week werkt, maar ook 32 uur werken is geen probleem
  • Bovenop de 25 vrije dagen die je standaard krijgt, bouw je 13 extra dagen per jaar op
  • Uiteraard is het geen probleem dat je je gereedschap ook lekker thuis gebruikt
  • Wij betalen meer dan 50% van je pensioenpremie!
  • Kennis beschouwen wij als gereedschap en deze moet dus top zijn. Je krijgt daarom volop ontwikkelmogelijkheden.
  • Wij hebben onze eigen MJ-app waarin je op de hoogte blijft van wanneer er lekkere lunches voor je klaarstaan en je makkelijk je planning en uren bijhoudt
  • Jij blijft door jouw werk natuurlijk al heel fit. Wil je ’s avonds lekker op de bank chillen of een fijne trui om lekker in te knooien in het weekend? Die krijg je er bij ons gewoon bij
  • Werkplezier staat bij ons voorop! Ben jij van de gezellige, spontane acties? En ben je bij ons Mega Bedrijven familiefestival?

Wat je concreet gaat doen

Wanneer je komt werken binnen onze afdeling kleinbouw heb je veel afwisseling in je werk. De ene dag werk je aan een bestaande installatie en de volgende werk je mee aan een verbouwing in de keuken van een van onze vaste klanten. Je hebt kennis van W-installaties maar deinst ook niet terug voor elektra werkzaamheden. Je hebt veel contact met de klant en zorgt ervoor dat zij altijd tevreden zijn. Uiteraard zijn jouw collega’s van de afdeling altijd bereid je te helpen. Omdat jij een uitgebreide kennis hebt ,werk je met gemak aan allerlei soorten installaties. Je bent een vakman en weet van aanpakken.

Concreet ga je: 

  • De af- en voormontage van W- en E-installaties oppakken;
  • Technische installaties controleren en testen;
  • Hulpmonteurs begeleiden. 

Je hebt een mbo opleiding minimaal op niveau 2 of 3 in de richting van werktuigkunde en/of elektrotechniek. Je hebt eventueel extra relevante cursussen gevolgd en bent in bezit van een basis VCA-certificaat. Je bent in bezit van een B-rijbewijs en krijgt bij ons de mogelijkheid om deze uit te breiden naar een BE-rijbewijs. Met een gemotiveerde, flexibele, collegiale en klantgerichte instelling ga je aan de slag!

  • mbo opleiding afgerond op niveau 2 en/of 3
  • Kennis van werktuigkunde en elektrotechniek
  • Basis VCA-certificaat
  • Technisch inzicht
  • In het bezit van Rijbewijs B
  • Gemotiveerde, flexibele, collegiale en klantgerichte instelling

Ohhw ja! Wie zijn wij?

Morrenhof-Jansen is een familiebedrijf met ruim 400 medewerkers. Dat lijkt misschien groot, maar de lijntjes zijn kort en het persoonlijke staat bij ons altijd nog voorop. Bij ons kom je terecht in een warm bad. Met onze vestigingen in Dalfsen, Gramsbergen, Vriezenveen, Enschede en IJsselmuiden hebben we inmiddels een mooi werkgebied in Oost-Nederland. Dat betekent voor jou dat je vaak binnen een half uur bij onze klanten bent. We luisteren graag naar de input van collega’s en moedigen het aan om je ideeën aan te dragen. We geloven er namelijk in dat samenwerken, innoveren (bijvoorbeeld op het gebied van prefab) helpt om in beweging en ontwikkeling te blijven.

Al meer dan 40 jaar werken wij voor particuliere én zakelijke klanten. Van nieuwbouw-, renovatie-, utiliteits- tot agrarische projecten. Korte lijnen, efficiënt, inventief, betrokken, kwaliteit en maatwerkoplossingen zijn woorden die ons omschrijven. Dit alles doen wij met elkaar in een platte organisatie, in de breedste zin van het woord. Lekker een biertje drinken met je leidinggevende of met één van de directieleden. Het is hier wekelijkse kost.

De leukste verhalen 🙌🏻
Collega’s vertellen je graag meer over hoe ze het werken bij ons vinden op de verhalenpagina.

Vragen?
Heb je nog vragen dan, neem dan contact met ons op of loop eens binnen voor een bak koffie.

bedrijfsvideo

Onze bedrijfsvideo afspelen

Onze bedrijfsvideo

Spreekt deze vacature je aan?

Direct solliciteren

Sollicitatieformulier

    CV mag ook verstuurd worden via de mail naar: [email protected]

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    De Morrenhof-Jansen app

    Elke dag op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden!