Doen waar je hart ligt, samen met leukste collega’s

Functiecategorieën

Doen waar je hart ligt, samen met leukste collega’s. Het kan bij Morrenhof – Jansen installatiebedrijven. Of je nou servicemonteur, calculator, w-monteur, elektricien of projectleider bent. Ontdek jouw kansen!

Samen komen we tot slimme oplossingen. Vanuit onze expertise willen wij altijd werken aan een passend ontwerp voor onze klant. Bij ons werk je dan ook aan, met en volgens de laatste en meest duurzame technieken. Of het nou gaat om het installeren van de nieuwste warmtepomp of het plaatsen van een nieuwe dakgoot. Wij houden constant kwaliteit en duurzaamheid in ons achterhoofd. Met oog op de toekomst vinden wij het belangrijk dat mensen op een duurzame en in een gezonde leefomgeving kunnen leven.

Bekijk onderstaand onze vacatures!

Of het nou het aanleggen van 2 kilometer led verlichting is of het plaatsen van 8300 zonnepanelen. Als totaalinstallateur doen we het allemaal. We zijn ons er van bewust dat elektrotechniek een belangrijke speler is in het verduurzamen van onze wereld. Hier willen wij ons steentje aan bijdragen. Daarom blijven wij innoveren, zeker met oog op de toekomst.

Bekijk onderstaand onze vacatures!

Van warme zomers tot koude winters, klimaattechniek staat het hele jaar hoog op de agenda van onze klanten èn dus van ons. Het binnenklimaat van een woning of bedrijfspand moet Gewoon Goed zijn. Een goed klimaat draagt bij aan een goede gezondheid en vermindert de kans op vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen. Wij vinden het belangrijk om op een duurzame manier onze klanten te voorzien van het juiste klimaat, hier ga jij dan ook mee aan de slag! Als bedrijf zijn wij dan ook F-gassen / STEK gecertificeerd.

Bekijk onderstaand onze vacatures!

Projecten worden steeds complexer, omvangrijker en de vraag van de klant richt zich steeds meer op duurzaamheid en de laatste innovaties. Een hele uitdaging voor ons als installatiebedrijf, maar een mooie. Wij integreren de nieuwste technieken op een duurzame manier in de meest uiteenlopende projecten. Meegaan met de laatste innovaties, hier zelf ideeën over hebben en deze delen met collega’s en klanten. Dat is wat wij als bedrijf belangrijk vinden.

Bekijk onderstaand onze vacatures!

Er worden tegenwoordig hoge eisen gesteld aan het installeren en onderhouden van diverse installaties. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ongestoord kunnen doorgaan met hun dagelijks leven, daarom staan wij 24/7 klaar om onze klanten te voorzien van service. Onderhoud is belangrijk om de kwaliteit van de installaties te behouden. Het onderhoud wordt altijd gedaan volgens de laatste wet- en regelgeving en door een monteur met de juiste papieren. Hierdoor blijft de door ons geplaatste installatie betrouwbaar en functioneel.

Bekijk onderstaand onze vacatures!

Betrokken zijn voor, tijdens en na het project, dat is het doel. Een goed begin is het halve werk en zorgt voor een soepel begin van een project. Door goed te communiceren met onze collega’s, klanten en leveranciers zorgen wij voor een goed verloop van de werkzaamheden. Het project is pas af wanneer de klant tevreden is, wij streven altijd naar een perfect eindresultaat.

Bekijk onderstaand onze vacatures!

Werken met èn voor jouw collega’s, daar sta jij voor. Een faciliterende rol binnen een innoverend en groeiend familiebedrijf in de technische branche. Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat iedereen voor elkaar klaar staat. Collega’s helpen elkaar en leren van elkaar. Dit geldt ook voor collega’s van kantoor en op de werkvloer, samen staan we sterk!

Bekijk onderstaand onze vacature!