Morrenhof – Jansen installatiebedrijven winnaar “Installatiebedrijf van het jaar”

21 september 2023

Terug

Tijdens het ‘Henk & Fred Event’ in Houten, dat woensdag 20 september plaatsvond, werd de Publieksprijs overhandigd. Morrenhof – Jansen heeft de titel “Installatiebedrijf van het jaar” gewonnen. Op de voet gevolgd door Breman en Unica die respectievelijk eindigden op plek 3 en 2. Directeur Erdy Jansen, van Morrenhof – Jansen installatiebedrijven: “Wij zijn heel trots op deze titel! Deze prijs is verdiend door onze geweldige club met deskundige collega’s die zich elke dag weer inzetten voor ons mooie vak. En deze toewijding wordt ook door anderen gezien en ervaren. Een onbeschrijflijk groot compliment!”

“Installatietechniek is een prachtig vak! Een branche die volop in ontwikkeling is. Vandaag de dag is installatietechniek belangrijk. Techniek is immers overal. Maar in de toekomst is techniek het echt on-mis-baar. We staan voor grote uitdagingen als we kijken naar de energietransitie, digitalisering en toegankelijke gezondheidszorg. De verkiezing ‘Installatiebedrijf van het jaar’ zet de techniekbranche dan ook op een mooie manier in het zonnetje. En dat is goed, want onze branche kan nieuw talent goed gebruiken,” aldus Erdy Jansen.

Verkiezing
De verkiezing “Installatiebedrijf van het jaar” is in het leven geroepen door het vakblad Henk en Fred. Op basis van motivatie, aantal stemmen en vooropgestelde jurycriteria is er een shortlist opgesteld. De bedrijven op deze shortlist maakten kans op de Publieksprijs en Juryprijs.

De jury bestond uit Onno van de Ven, Stefan Maasakkers en Peter Besselink. Onno van de Ven is regiomanager bij Techniek Nederland en daarnaast ook bestuurslid bij Jong Techniek Nederland. Stefan Maasakkers is accountant bij Bol Adviseurs. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in de installatiemarkt en houdt elk jaar een benchmark onder 80 installateurs in Nederland. Peter Besselink is hoofdredacteur van Henk & Fred.

Morrenhof – Jansen installatiebedrijven
Morrenhof – Jansen installatiebedrijven is een familiebedrijf en valt onder één van de middelgrote partijen in de installatietechnische markt. Bij het bedrijf zijn zo’n 400 medewerkers werkzaam. De hoofdvestiging staat in Dalfsen en de nevenvestigingen in IJsselmuiden, Enschede, Vriezenveen en Gramsbergen. Als totaalinstallateur is het bedrijf onder andere gespecialiseerd in woningbouw, villabouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

De Morrenhof-Jansen app

Elke dag op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden!