Wist ik dit 18 jaar geleden maar

29 september 2023

Terug

 

Switch naar techniek

Vincents dag

Twee jaar geleden nam ik na een fijn en duidelijk gesprek het besluit om bij Otterman Techniek te tekenen. Een flinke switch, maar nu, met de overname door Morrenhof-Jansen, kan ik vol overtuiging zeggen dat ik deze overstap al 18 jaar eerder had moeten maken

In september 2021 startte ik met de opleiding werktuigbouwkunde niveau 2. Met trots kan ik nu zeggen dat ik zowel niveau 2 als 3 in slechts 2 jaar heb afgerond, met prima resultaten. Soms was het hard werken en even doorzetten, maar  resultaat mag er zijn. Ik hoop een voorbeeld te zijn voor degenen die nog bezig zijn met hun traject!

Mijn dag begint om 06:00 uur wanneer de wekker afgaat, en om 06:30 uur sta ik op. Tegen 06:45 uur ben ik op kantoor, waar ik start met een kop koffie. Even ouwehoeren met collega’s en dan verder met de dag van vandaag. De planning is al te vinden op mijn telefoon dus het is geen verrassing hoe mijn dag eruit gaat zien. Vervolgens ga ik naar mijn project, wat momenteel het ‘deelplan Almelo’ is.

Samen met Wesley, verantwoordelijk voor elektrische installaties, en Aron, die mij ondersteunt bij sanitair, voeren we hier werkzaamheden uit zoals het vervangen van sanitair en het installeren van nieuwe MV-boxen die worden aangesloten op de afzuigkap. We werken aan drie woningen per dag, gericht op badkamers, keukens en toiletten (bkt’s). Elke woning ondergaat ook een apk-keuring voor stroom, gas en water.

 

In totaal staan er 120 woningen op de planning, een samenwerking met Koopmans Bouwgroep. Met dit team moeten we deze klus klaren, en ik moet zeggen dat dit vlekkeloos verloopt. We hebben wat voor elkaar over en 

Aan het einde van de dag ruimen we alles keurig op en zorgen we ervoor dat de bewoners weer van alle voorzieningen zijn voorzien. Na het werk rijden we naar het kantoor in Enschede, waar ik mijn spullen inpak die door Chris (magazijnchef) netjes zijn klaargezet voor de volgende dag. Zo zien mijn werkdagen er op dit moment uit, totdat ik naar een nieuw project ga.

Ik kan met zekerheid zeggen dat de installatietechniek een vak is waar elke dag leermomenten biedt. Morrenhof-Jansen geeft ons de mogelijkheid om op alle vlakken te groeien door het volgen van opleidingen en cursussen.

 

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk, en op vrijdag sluiten mijn collega’s en ik de week gezellig af met een biertje.

Kortom, ik werk met veel plezier bij Otterman en zie nog tal van kansen en mogelijkheden voor mijn toekomst!

De Morrenhof-Jansen app

Elke dag op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden!